08-42 500 500 kontor@vardsupport.se
Uppdrag

FÖR OSS ÄR DU

.VÄRDEFULL.

NYA PLATSER

.NYA MÖJLIGHETER.

Registrera digAtt arbeta som undersköterska inom bemanning

För dig som undersjuksköterska kan vi erbjuda trygga och välbetalda uppdrag i hela Sverige. Du blir en del av ett engagerat team av undersköterskekonsulter som alla brinner för att skapa hållbara sjukvårdsverksamheter för både patienter och vårdpersonal. Vi tror att lyhördhet och god kommunikation med personal är nyckeln till framgångsrik vård och lägger därför stor vikt vid att lyssna på våra konsulters behov och önskemål.
Vi har avtal med många landsting och ett stort antal kommuner och privata vårdgivare i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av undersköterskeuppdrag inom både primär- och slutenvård samt skol- och företagshälsovård i hela landet. Du behöver därför inte oroa dig för att det inte ska finnas uppdrag för dig. Samtidigt är vi måna om att du har hållbara arbetstider och får möjligheter till semester och anpassade arbetstider när du vill – på dina villkor!

Vi tar hand om all administration inför under och efter ditt uppdrag. Resa och boende bokar vi för dig och behöver du hyrbil eller andra kringtjänster löser vi det! Det viktiga för oss är att du känner dig trygg och trivs på din arbetsplats och i din arbetssituation Vi tror på personliga kontakter mellan oss och våra konsulter. På så sett kan vi bygga ett förtroende där din konsultchef fungerar som ett stöd med fullt fokus på dig och ditt uppdrag. Vår målsättning är att du efter avslutat uppdrag känner dig så nöjd med vårt samarbete att du vill fortsätta att arbeta med oss även i framtiden.

Nedan finner du ett axplock av undersköterskeuppdrag som vi erbjuder just nu. Där kan du även registrera dig för detaljerade uppgifter om alla våra uppdrag och möjlighet till förtur till spännande uppdrag.

Undrar du något står vårt underskötersketeam redo att hjälpa dig. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail! Välkommen till oss!

Vi som arbetar med undersköterskor
Carolina Häggblom

Carolina Häggblom

Johan Isberg

Johan Isberg

Johanna Scheutz

Johanna Scheutz

Linn Svensson

Linn Svensson

Ted Nykvist

Ted Nykvist

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 11

116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500

Fax: 08-550 034 69

kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här