08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Bli vår nästa stjärna

Svensk Vårdsupport är på jakt efter nästa stjärna som ska arbeta med relationsbaserad försäljning. Vi arbetar mot höga mål och erbjuder coachning och kompetensutveckling inom försäljning för dig som matchar våra ambitioner. Bli en stjärnsäljare hos oss!

Företaget

Svensk Vårdsupport är ett bemanningsföretag med starkt affärsfokus som arbetar med relationsbyggande försäljning. Företaget har varit verksamt sedan 2010 och rymmer ca 30 års erfarenhet från vårdbemanning hos våra medarbetare och ledare. Svensk Vårdsupport är på en tillväxtresa och siktar på att inom ett par år vara ett av de största och mest framgångsrika leverantörerna av vårdpersonal i hela landet.Vi arbetar med höga mål och fokus på personlig utveckling. Hos oss får alla medarbetare möjlighet till coaching av seniora kollegor och ledning. Engagemang och driv är något vi hyllar och gärna belönar. Du med höga ambitioner kommer få alla verktyg du behöver för att bli nästa stjärna hos oss på Vårdsupport. Vi har även en ”högt i tak kultur” där vi inte duckar för en afterwork och sportar med både pingis, golf och paddel. Vi gillar fartfyllda kick-offer och våra julbord vill du definitivt inte missa. Vi tror att en lekfull och ambitiös säljkultur är nyckeln till framgång.

Om tjänsten

Du kommer arbeta som säljande konsultchef vilket är en relationsbaserad uppsökande försäljningsroll som går ut på att ringa, matcha och sälja in konsulter till våra kunder runt om i landet. Du bibehåller och stärker relationer med konsulter och värvar dem till din konsultpool. Därefter bokar du in konsulterna på något av Vårdsupports många uppdrag inom vården runtom i Sverige.

För att passa hos oss tror vi att du

– har ett starkt inre driv,
– har en hög arbetsmoral,
– är coachningsbar och en lagspelare.

Sist men inte minst är det en stor merit om du är van att använda telefonen som arbetsverktyg.

Karriär och lön

Vi erbjuder möjligheter att göra en säljkarriär inom bemanningsbranschen och tjäna en hög lön när du presterar och levererar resultat. Samtidigt gör du genom ditt arbete en stor insats för den svenska vården.

Den vi söker

Vi söker dig som har talang inom försäljning, tror på dig själv och drivs av möjligheten att kunna påverka din lön och tjäna bra genom att jobba hårt och smart. För att uppnå goda resultat krävs det att du är självgående, strukturerad och målinriktad. Du är en person som gör vad som krävs för att uppnå dina och företagets mål. Du är också öppen för att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas som säljare. Du ska i grund och botten gilla och tro på försäljning och se möjligheter inom det området. Vi ser också att du är en lekfull person som gillar att vara aktiv, sportig och att prestera.Låter detta som något för dig? Skicka in en ansökan så kanske det är du som blir vår nya stjärnsäljare!

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@vardsupport.se

Märk din ansökan med ”Konsultchef 2021”

Vi ser fram emot att höra från dig!

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här