08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Om oss

Svensk Vårdsupport AB är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Vi är idag väl etablerade och expanderar kraftigt inom vård och omsorgsbranschen där vi bemannar med läkare, sjuksköterskor, socionomer, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi grundades 2010 och är idag 12 personer som sitter i fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm. Våra kunder finns i hela Sverige inom både offentlig och privat sektor.

Hos oss blir du en del av ett ambitiöst team med ett brett spektrum av kompetenser. Vi har mycket god sammanhållning på kontoret och är ett professionellt och glatt gäng som ofta hänger ihop även på fritiden. Vi värnar om god hälsa, god arbetsmiljö och en aktiv livsstil. Bland annat anordnar vi tävlingar årligen inom stafett, badminton och golf.

Om dig / Vem vi söker

Är du en hungrig och driven person som har säljerfarenhet och tycker om att arbeta med människor. Har du förmåga att sätta egna mål och uppnå dessa?

Vi söker nu två konsultchefer. En till vårt läkarbemanningsteam och till vårt sjuksköterskebemanningsteam. Som konsultchef kommer du löpande att söka upp och rekrytera läkare respektive sjuksköterskor och sedan hyra ut dem till våra kunder inom sjukvården. Du kommer att arbeta mot överenskomna individuella mål och teammål

Vi tror att du erfarenhet av försäljning och helst har läst några år efter gymnasiet eller har mostsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du tidigare erfarenhet från bemanning kan det vara meriterande.

För att passa hos oss tror vi att du

– är snabbtänkt, orädd och målinriktad;

– visar engagemang och trivs att arbeta i team;

– är van att använda telefonen som arbetsverktyg;

För att söka jobbet

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@vardsupport.se

Märk din ansökan med ”Konsultchef 2019” samt vilket team du tror du skulle passa bäst i.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här