08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Idag lever vi allt längre, vilket i sin tur leder till en höjd pensionsålder. I en debattartikel på Aftonbladet tar Sineva Ribeiro från Vårdförbundet upp den ökade pensionsåldern och argumenterar för att det krävs bättre arbetsvillkor och bättre lön, för att dem som arbetar inom hälso- och sjukvården ska orka arbeta heltid fram till pensionen.

”Samvetsstress och känslan av att inte räcka till gör medlemmar sjuka eller får dem att lämna yrken som egentligen tycker om”, menar Sineva. Hon anser att samhället måste ta ansvar för att alla de yrkesgrupper som behövs för att vårt samhälle ska fungera har attraktivas villkor, där livslön och arbetsvillkor gör att fler både vill och kan stanna kvar i yrket längre. Hon skriver också att Sverige tjänar på att människor får vård i tid när de behöver och att den allmänna hälsan hos befolkningen är god. Att det måste löna sig att ha arbetat ett helt liv med att främja hälsan och livskvalitén hos Sveriges befolkning.
Läs mer av artikeln här: https://www.aftonbladet.se/debatt/a/6npXOr/se-till-att-vi-orkar–om-vi-ska-jobba-langre

Vi på Svensk Vårdsupport vill att våra anställda och konsulter ska må bra. Därför erbjuder vi dig som sjuksköterska möjlighet att arbeta på dina egna villkor. Du får vara ledig när du själv vill och får möjligheten att bestämma över din egen arbetstid.

Skulle du vara intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta med oss?
Välkommen att kontakta oss!
kontor@vardsupport.se
08-42 500 500

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här