08-42 500 500 kontor@vardsupport.se
Uppdrag

NYA PLATSER

.NYA MÖJLIGHETER.

ARBETA PÅ DINA

.VILLKOR

Registrera digAtt arbeta som fysioterapeut inom bemanning

Vi har bemannat vården i Sverige sedan 2010 och har genom att jobba kundfokuserat och med ett öppet och engagerat förhållningssätt gentemot våra kunder genom åren lärt känna den svenska sjukvården på djupet.

Denna kunskap använder vi dagligen för att leverera tjänster som vi ska kunna vara stolta över och som bidrar till ökad vårdkvalitet och välfärd – något vi ser som förutsättningar för att kunna bedriva en hållbar vårdbemanningsverksamhet.

Vi har idag ett nära kontakt med ett gediget nätverk av kvalificerad och erfaren vårdpersonal. Detta gör att vi kan erbjuda hög leveranssäkerhet och god kontinuitet i bemanningen. Vår effektiva bemanningsorganisation möjliggör också att vi erbjuda våra kvalitetssäkrade personalresurser till marknadskraftiga priser.

Vår organisation är uppdelad i affärsområden med spetskompetens inom sina respektiva områden. Nedan finner du kontaktuppgifter till våra affärsområdeschefer som står redo att hjälpa till med era personalbehov. Ring oss eller skicka oss ett mail så berättar vi mer!

Vi som arbetar med fysioterapeuter
Carolina Häggblom

Carolina Häggblom

Johan Isberg

Johan Isberg

Johanna Scheutz

Johanna Scheutz

Linn Svensson

Linn Svensson

Ted Nykvist

Ted Nykvist

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 11
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här