08-42 500 500 kontor@vardsupport.se
Uppdrag

nya platser

.NYA MÖJLIGHETER

ARBETA PÅ

.DINA VILLKOR.

Registrera digAtt arbeta som arbetsterapeut inom bemanning

Vi har bemannat vården i Sverige sedan 2010 och har genom att jobba kundfokuserat och med ett öppet och engagerat förhållningssätt gentemot våra kunder genom åren lärt känna den svenska sjukvården på djupet.

Denna kunskap använder vi dagligen för att leverera tjänster som vi ska kunna vara stolta över och som bidrar till ökad vårdkvalitet och välfärd – något vi ser som förutsättningar för att kunna bedriva en hållbar vårdbemanningsverksamhet.

Vi har idag ett nära kontakt med ett gediget nätverk av kvalificerad och erfaren vårdpersonal. Detta gör att vi kan erbjuda hög leveranssäkerhet och god kontinuitet i bemanningen. Vår effektiva bemanningsorganisation möjliggör också att vi erbjuda våra kvalitetssäkrade personalresurser till marknadskraftiga priser.

Vår organisation är uppdelad i affärsområden med spetskompetens inom sina respektiva områden. Nedan finner du kontaktuppgifter till våra affärsområdeschefer som står redo att hjälpa till med era personalbehov. Ring oss eller skicka oss ett mail så berättar vi mer!

 

 

 

Vi som arbetar med arbetsterapeuter

Carolina Häggblom

Carolina Häggblom

Filip Ljunggren

Filip Ljunggren

Johan Isberg

Johan Isberg

Johanna Scheutz

Johanna Scheutz

Tobias Flood

Tobias Flood

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 11

116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500

Fax: 08-550 034 69

kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här